Новини

30 квітня 2017 року

Студенти медичного факультету – організатори та учасники акції «Подяка місту»

Студенти медичного факультету – організатори та учасники акції «Подяка місту»

26 квітня 2017 року іноземні студенти з країн Африки, що навчаються на медичному факультеті, за власною ініціативою за підтримки Українсько-Африканського академічного центру Каразінського університету організували та провели акцію «Подяка місту», під час якої провели роботи по благоустрою території Ботанічного саду Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Під час акції студентами проведені роботи по благоустрою території Ботанічного саду, прибиранню, скопуванню клумб та висадці квітів тощо.

Проведена акція «Подяка місту» - це спосіб, яким іноземні студенти нашого факультету вирішили виразити подяку м. Харків та Харківському національному університету імені В. Н. Каразіна та теплий прийом, гостинне та добре ставлення жителів міста, студентів, викладачів та адміністрації факультету та університету.

Адміністрація, науково-педагогічний колектив та студенти медичного факультету виражаюсь щиру вдячність студентам із країн Африки за активну громадську позицію та небайдужість! Факультет пишається своїми вихованцями!