Новини

28 квітня 2017 року

Студенти медичного факультету – переможці у змаганнях з бадмінтону у рамках Кубку студентського профкому

Студенти медичного факультету – переможці у змаганнях з бадмінтону у рамках Кубку студентського профкому

25 квітня 2017 року у спортивній залі Північного корпусу Каразінського університету відбулися змагання з бадмінтону серед студентів на Кубок Первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Під час турніру у залі панувала атмосфера спортивного азарту та прагнення перемоги. Студенти медичного факультету Лоліта Горобець та Дітендра Чаударі гідно представили факультет у змаганнях, вибороли упевнену перемогу та зайняли перше місце. Вболівали за наших студентів декан медичного факультету, д. мед. н., проф. І. В. Белозьоров, заступник декана по роботі з іноземними студентами, ас. Г. І. Гула та студенти факультету.

Заступник голови Первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Дар’я Бортнікова нагородила переможців перехідним кубком профкому, грамотами, медалями та призами!

Адміністрація та науково-педагогічний колектив медичного факультету вітає наших студенток з перемогою та бажає подальших успіхів у спорті та навчанні!


Фотозвіт з заходу: