Новини

25 квітня 2017 року

Відбулися змагання з міні-футболу на кубок декана медичного факультету

Відбулися змагання з міні-футболу на кубок декана медичного факультету

23 квітня 2017 року на базі спортивного комплексу «Уніфехт» відбулися змагання з міні-футболу на кубок декана медичного факультету, присвячені 212-й річниці з моменту заснування та 24-й річниці з моменту відродження медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. В ході змагань було зіграно 15 матчів, у яких прийняли участь 9 студентських команд 1-4 курсів україномовної форми навчання та 1-5 курсів англомовної форми навчання медичного факультету. Турнір проведено за ініціативи та при підтримці декана медичного факультету, д. мед. н., проф. І. В. Белозьорова.

Переможцем змагань стала команда 3 курсу англомовної форми навчання медичного факультету,яка змогла одержати перемогу у фіналі над командою 3 курсу україномовної форми навчання. Переможці змагань були нагороджені кубком та тематичним тортом. Срібні та бронзові призери нагороджені медалями та грамотами. З учасників турніру відібрані кращі гравці до збірної команди з міні-футболу медичного факультету, яка буде представляти факультет у рамках університетських та міжвузівських змагань.

Турнір викликав масу позитивних вражень у гравців та вболівальників, в зв’язку з чим прийнято рішення зробити його традиційним на медичному факультеті та організувати аналогічні турніри на кубок декана медичного факультету з інших видів спорту, у тому числі за участю команд науково-педагогічного колективу. З нетерпінням чекаємо на нові спортивні перемоги та досягнення!


Фотозвіт з заходу: