Новини

23 квітня 2017 року

Урочисте святкування 212-ї річниці з дня заснування та 24-ї річниці відродження медичного факультету

Урочисте святкування 212-ї річниці з дня заснування та 24-ї річниці відродження медичного факультету

20 квітня 2017 року у Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна за підтримки Студентської ради університету відбулося урочисте святкування 212-ї річниці з моменту заснування та 24-ї річниці з моменту відродження сучасного медичного факультету у стінах класичного Каразінського університету. У рамках святкування були проведені ранкова культурно-розважальна програма у холі Північного корпусу університету та святковий концерт у актовій залі Головного корпусу. Основою свята стала тематика «Назад до дев’яностих».

У ході урочистої частини заходу виступили з промовами та привітали з днем народження факультету викладачів, студентів та гостей свята ректор університету, доктор соціологічних наук, професор, академік НАН України, лауреат Державної премії України, заслужений діяч науки і техніки України Віль Савбанович Бакіров; перший проректор університету, доктор хімічних наук, професор, лауреат Державної премії України, заслужений діяч науки і техніки України Юрій Валентинович Холін; декан медичного факультету, доктор медичних наук, професор Ігор Вікторович Белозьоров; завідувач кафедри хірургічних хвороб медичного факультету, доктор медичних наук, професор, заслужений лікар України Євген Дмитрович Хворостов; викладач кафедри педіатрії медичного факультету, доктор медичних наук, професор, директор ДУ «Інститут охорони здоров’я дітей та підлітків», заслужений лікар України Микола Михайлович Коренев; завідувач кафедри загальної та клінічної патології медичного факультету, доктор медичних наук, професор Олена Сергіївна Проценко.

В ході заходу було нагороджено кращих студентів медичного факультету за підсумками поточного навчального року – відмінників, спортсменів, активістів, науковців, громадських діячів:

  • студенти медичного факультету за ліквідацію наслідків надзвичайної ситуації 23-26 березня 2017 року у м. Балаклія (Харківська область, Україна);
  • Д. С. Михайлова, студентка 3 курсу медичного факультету, за особистий внесок у розвиток та становлення сайту медичного факультету, професіоналізм, відданість та високі показники діяльності;
  • голова та члени наукового товариства медичного факультету за особистий внесок у проведення та організацію 14-ї науково-практичної конференції з міжнародною участю «Актуальні питання сучасної медицини»;
  • команда КВК медичного факультету «Піднаркозом» за перемогу у другому етапі Всеукраїнської медичної ліги КВК;
  • жіноча команда медичного факультету по волейболу (3х3) за перемогу в університетському турнірі у рамках 67-ї Студентської спартакіади;
  • чоловіча та жіноча команди медичного факультету по бадмінтону за перемоги в університетському турнірі у рамках 67-ї Студентської спартакіади.

Студентською радою Каразінського університету були виражена особлива вдячність медичному факультету за активну участь та розвиток Благодійної організації Студентської ради Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна.

В ході концертної програми, яка була присвячена епохі 90-х років, виступили студенти медичного факультету, співробітники деканату та запрошені гості: перша віце-міс конкурсу «Красуня університету – 2017», студентка психологічного факультету Валерія Зюзюкіна та школа-студія танців «Тодес».

Ще раз вітаємо з днем народження факультету студентів, молодих вчених, науково-педагогічний колектив та університет в цілому!


Фотозвіт з заходу: