Новини

15 квітня 2017 року

Студенти медичного факультету взяли участь у міжнародному симпозіумі «Основи нейрохірургії для інтернів та студентів-медиків»

Студенти медичного факультету взяли участь у міжнародному симпозіумі «Основи нейрохірургії для інтернів та студентів-медиків»

12 квітня 2017 року у м. Київ студенти медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна: Олена Деліч (3 курс), Ілона Гриценко (5 курс), Абдел Ваххаб Отхман (5 курс) взяли участь у семінарі «Основи нейрохірургії для інтернів та студентів-медиків» за участю професора Саліма Абдулрауфа, Президента Нейрохірургічного товариства імені Уолтера Денді, керівника нейрохірургічного відділення Університету м. Сент-Луїс, США.

Учасники семінару мали можливість ознайомитися з новітніми дослідженнями в галузі нейроанатомії, нейрофізіології, новими методиками шунтування судин головного мозку, оперування пухлин, на судинах головного мозку у пацієнтів, що перебувають у свідомості. Також на дискусійній панелі учасники мали можливість поспілкуватися з видатним лікарем Салімом Абдулрауфом, задати запитання про тонкощі роботи у нейрохірургії, тренінги та освітні програми для студентів та резидентів у США.

Захід проводився ДУ «Інститут нейрохірургії імені акад. А. П. Ромоданова НАМН України», Україна та Університетом м. Сент-Луїс, США.

Вітаємо наших студентів та сподіваємося найближчим часом на спільні науково-освітні проекти за участю Нейрохірургічного товариства імені Уолтера Денді!

Детальніше про захід можна дізнатися за посиланням.


Фотозвіт з заходу: