Новини

30 березня 2017 року

Студентка медичного факультету пройшла стажування у в університеті Фоджа (м. Фоджа, Італія)

Студентка медичного факультету пройшла стажування у в університеті Фоджа (м. Фоджа, Італія)

Студентка 5 курсу медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Анастасія Дмитрівна Узлова успішно пройшла курс навчання в межах програми академічної мобільності ERASMUS+ в Університеті Фоджа (м. Фоджа, Італія).

За час навчання Анастасія відвідувала лекції та практичні заняття з різних дисциплін, після чого наприкінці періоду навчання успішно склала екзамени. Студентка пройшла лікарську практику в Госпіталі Руініті міста Фоджа, де отримала безцінні знання та досвід від кращих професорів та лікарів-спеціалістів Італії; брала участь у хірургічних операціях, інтервенційно-радіологічних обстеженнях, огляді хворих та інших видах лікарської діяльності. Також у ході програми Анастасією були суттєво вдосконалені знанняанглійської таіталійської мови.

Окрім навчання, Інтернаціональною спілкою студентів ERASMUS «ESN» було організовано дозвілля, насичене різноманітними культурними заходами, екскурсіями, подорожами, спортивними змаганнями, національними вечерями різних країн, розмовними клубами, вечірками та іншими заходами, що сприяли знайомству та спілкуванню зі студентамирізних країн.

«Участь у цій програмі є відмінним шансом проявити себе, отримати безцінний досвід, вивчити новітні методи лікування та діагностики, побачити, що таке болонська система освіти, отримати нових друзів зі всього світу та подорожувати! Випробувати, пізнати та знайти себе!» - відмітина А. Д. Узлова.


Фотозвіт з заходу: