Новини

23 грудня 2016 року

Викладача медичного факультету обрано президентом Українського товариства дослідження волосся

Викладача медичного факультету обрано президентом Українського товариства дослідження волосся

13 жовтня 2016 року у м. Київ відбулася міжнародна конференція «11-ті Київські дерматологічні дні». Для усіх фахівців, діяльність яких – захворювання волосся, однією з найбільш очікуваних подій конгресу стало створення Українського товариства дослідження волосся (UHRS), яке проходило за підтримки медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та дружніх профільних асоціацій – Європейського товариства дослідження волосся (EHRS), Грузинського товариства дослідження волосся (GHRS), Спільноти трихологів Російської федерації та Української академії дерматовенерології (UADV).

Слід відзначити, що президентом створеного Українського товариства дослідження волосся обрано професора кафедри загальної та клінічної імунології та алергології Юлію Сергіївну Овчаренко. Основною метою та завданнями Українського товариства дослідження волосся є консолідація спеціалістів, що зацікавлені у розвитку трихології, захисті їх прав та інтересів, допомога у професійному розвитку, проведення наукових досліджень у області біології та патології волосся, організація ефективної взаємодії з пацієнтами, а також створення професійних зв’язків з провідними дослідницькими центрами та спеціалістами з метою інтеграції вітчизняних фахівців у світове трихологічне товариство та залучення до України досліджень у сфері біології та патології волосся.

Українське товариство дослідження волосся запрошує усіх зацікавлених у розвитку трихології в Україні (клініцистів, вчених, фармакологів, фахівців індустрії краси тощо) приєднатися до важливого етапу становлення вітчизняної дерматотрихології – створення Українського товариства дослідження волосся та стати його активним учасником. Онлайн-заявку на вступ можна оформити за посиланням. Більше інформації та новин про товариство доступні у групі товариства у соціальній мережі.

Адміністрація та науково-педагогічний колектив медичного факультету вітає професора кафедри загальної та клінічної імунології та алергології Юлію Сергіївну Овчаренко з обранням на почесну посаду президента Українського товариства дослідження волосся та бажає їх нових професійних перемог!