Новини

14 грудня 2016 року

Викладачі медичного факультету – наукові консультанти учнів-членів Малої академії наук України

Викладачі медичного факультету – наукові консультанти учнів-членів Малої академії наук України

Викладачі кафедри загальної практики – сімейної медицини медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна к. мед. н., доц. Л. І. Коваленко та к. мед. н., доц. О. О. Шевченко прийняли активну участь у підготовці науково-дослідних робіт та у організації першого (районного) етапу Всеукраїнського конкурсу науково-дослідних робіт учнів-членів Малої академії наук України.

За значний науковий та організаційний внесок викладачі отримали лист-подяку від директора КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості № 1 Харківської міської ради» О. М. Григорець, якою, крім того, закріплені наміри щодо майбутньої плідної співпраці між установами у сфері виховання та навчання майбутньої наукової еліти нашого міста та держави.

Адміністрація та науково-педагогічний колектив медичного факультету виражають вдячність за значний внесок у розвиток науки та виховання молодшого покоління науковців нашим викладачам та керівництву КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості № 1 Харківської міської ради» й сподіваються на подальше співробітництво.