Новини

13 грудня 2016 року

Студентський науковий гурток з анатомії людини поповнився новими студентами

Студентський науковий гурток з анатомії людини поповнився новими студентами

9 грудня відбулося чергове засідання студентського гуртка з анатомії людини, який функціонує на базі кафедри анатомії людини. В ході засідання до складу анатомічного гуртка були прийняті студенти першого курсу, які охоче відгукнулися на пропозицію викладачів кафедри взяти участь в його роботі.

Студентський гурток з анатомії людини функціонує при кафедрі анатомії людини з моменту її відкриття. У планах роботи студентського гуртка, крім поглибленого вивчення окремих питань анатомії людини, велика увага приділяється роботі з виготовлення анатомічних препаратів. За перший рік існування гуртка в його роботі активну участь приймало більше ніж 40 студентів першого і другого курсів. Члени гуртка взяли активну участь в оснащенні та оформленні анатомічного музею - ними були виготовлені препарати з остеології і спланхнологія. Учасники гуртка також беруть активну участь у всеукраїнських та міжнародних наукових конференціях студентів і молодих вчених.
В даний час робота студентського гуртка ведеться за двома основними напрямками – теоретичному і практичному. Теоретична частина включає проведення на базі гуртка студентських наукових семінарів, на яких студенти готують доповіді та виступають з ними на засіданнях. Практична частина передбачає препарування трупного матеріалу та виготовлення музейних препаратів з метою поповнення анатомічного музею кафедри.