Новини

3 жовтня 2016 року

На медичному факультеті пройшли стажування студенти із Варшавського медичного університету

На медичному факультеті пройшли стажування студенти із Варшавського медичного університету

Минулого тижня у Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна за програмою обмінів між громадським об'єднанням "Всеукраїнська молодіжна асоціація студентів-медиків" (UMSA) та польською неурядовою студентською організацією SASA Foundation на кафедрі хірургічних хвороб, оперативної хірургії та топографічної анатомії медичного факультету, у ДЛПЗ «Центральна клінічна лікарня Укрзалізниці» під керівництвом завідуючого кафедри, д. м. н., професора Белозьорова І. В., проходили стажування 2 студенти із Варшавського медичного університету Польщі.

Студенти з Польщі мали можливість взяти участь у лікувально-діагностичних маніпуляціях, відвідати різні відділення, асистували на операціях, розглядали клінічні випадки в одному з найкращих лікувально-діагностичних закладів Харкова.

Крім цього, для гостей було організовано багато щоденних активностей, серед яких екскурсія містом, відвідування парків та музеїв, а також розважальна вечірка.

Період стажування був названий гостями неоціненним досвідом, який безперечно допоможе їм в майбутній практиці. А наші волонтери встигли стати с польськими студентами справжніми друзями!


Фотозвіт з заходу: