Новини

22 вересня 2016 року

Відбулася конференція трудового колективу медичного факультету з питань розгляду кандидатур на заміщення вакантної посади декана

Відбулася конференція трудового колективу медичного факультету з питань розгляду кандидатур на заміщення вакантної посади декана

21 вересня 2016 року відбулася конференція трудового колективу медичного факультету, на якій були розглянуті кандидатури на заміщення вакантної посади декана. Згідно з рішенням Вченої ради медичного факультету та встановленими цим рішенням квотами від структурних підрозділів медичного факультету висунуті від всіх структурних підрозділів делегати конференції трудового колективу загальною кількістю 175 осіб заслухали доповіді кандидатів на заміщення вакантної посади декана щодо перспектив розвитку факультету на наступні 5 років.

Слухали доповіді кандидатів на заміщення вакантної посади декана медичного факультету проф. І. В. Белозьорова та проф. В. І. Пономарьова, після чого було проведене таємне голосування делегатів конференції з відкритим підрахунком голосів.

З програмами кандидатів на заміщення вакантної посади декана медичного факультету можна ознайомитися за посиланнями нижче.

Програма розвитку факультету (доповідач – проф. І. В. Белозьоров)

Програма розвитку факультету (доповідач – проф. В. І. Пономарьов)


Фотозвіт з заходу: