Новини

2 квітня 2016 року

Студенти медичного факультету – учасники міжнародної програми «Mit Zuversicht in die Zukunft!»

Студенти медичного факультету – учасники міжнародної програми «Mit Zuversicht in die Zukunft!»

З 17 по 26 березня 2016 року в Берліні 10 студентів з усієї України взяли участь у міжнародній програмі «Mit Zuversicht in die Zukunft!», що була організована громадською організацією «Chance».

Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна представили: Євген Назаренко, студент 6 курсу, та Олена Деліч, студентка 2 курсу. За час німецько-українського професійного обміну делегація встигла познайомитися з представниками Німецької асоціації студентів-медиків та їхніми проектами, з одним із Kinder Jugend Kultur Zentrum Берліна, з організацією «Bund Deutscher PfadfinderInnen Landesverband Berlin», поспілкуватися з професором Бранденбурзького університету, доктором медичних наук, екс-головним лікарем бранденбурзької клініки і великим професіоналом в онкології, гінекології та медичній інформатиці – Ебергардом Бек, поспілкуватися з головою студентської ради цього ж університету, ознайомитися з організацією однієї з найкращих клінік Європи – клінікою Шаріте, побувати в центрі інноваційних медичних технологій – Otto Bock, відвідати безліч професійних ярмарок і виставок.

Також організатори проекту не залишили без уваги культурну програму, до якої входили відвідування національних музеїв, арт-галерей, історичних пам'яток, поїздка до Потсдаму та Бранденбургу, та, звичайно, екскурсія у Bundestag.

Студенти отримали незабутній професійний досвід, поспілкувалися з німецькими колегами, відкрили для себе новий культурний Берлін. Вітаємо та чекаємо нових проектів, нових досягнень від наших студентів!


Фотозвіт з заходу: