Новини

22 січня 2016 року

Студенти медичного факультету поспілкувалися зі школярами щодо здорового способу життя

Студенти медичного факультету поспілкувалися зі школярами щодо здорового способу життя

Студенти медичного факультету разом з викладачами кафедри гігієни та соціальної медицини медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна в рамках Дня здоров'я провели навчально-інформаційну лекцію для школярів старших класів харківської гімназії №169. Під час зустрічі студенти 5 курсу англійської форми навчання продемонстрували учням наочні матеріали, мультимедійні презентації на тему здорового способу життя.

Учні гімназії в свою чергу також підготували виступи щодо пропаганди здорового способу життя, важливості превентивного виховання дітей і підлітків. Спілкування та виступи проходили виключно англійською мовою.

Виїзні лекції проводяться щорічно зусиллями кафедри гігієни та соціальної медицини медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна. Студенти спільно з викладачами кафедри беруть участь у заходах щодо формування здорового способу життя школярів, організації круглих столів та лекцій з батьками учнів шкіл. Таким чином, студенти вже на етапі навчання отримують безцінний досвід у галузі профілактичної медицини.


Фотозвіт з заходу: