Новини

30 грудня 2015 року

Студенти медичного факультету отримали іменні сертифікати IBM

Студенти медичного факультету отримали іменні сертифікати IBM

Програма IBM Academic Initiative є міжнародною програмою співробітництва компанії IBM з навчальними закладами, що здійснюють підготовку фахівців в області інноваційних технологій.

Метою програми є розвиток знань, навичок і практичного досвіду студентів у процесі їх підготовки до професійної діяльності за такими напрямками як інформатика, інформаційні технології, інформаційні системи й т.д. У рамках реалізації своєї програми Academic Initiative, компанія IBM співробітничає (як прямо, так і через Інтернет) з викладачами навчальних закладів, які підтримують відкриті стандарти й прагнуть використати в навчальному процесі технології з відкритим вихідним кодом, а також програмні продукти й рішення IBM в інноваційних сферах діяльності. На медичному факультеті Харківського національного університету імені В. Н. Каразина координатором програми IBM Academic Initiative є проф. О. В. Мартиненко. Дисципліни, які він викладає на факультеті («Медична інформатика» і «Інтелектуальні аналітичні медичні системи») одержали визнання в рамках програми IBM Academic Initiative. У зв'язку з цим факультет одержав право номінувати кращих студентів на одержання професійних сертифікатів IBM за курсом «Інтелектуальні аналітичні медичні системи» з використанням програмного забезпечення IBM SPSS Statistics.

Сприяння з боку IBM у професійній сертифікації студентів з наступним розміщенням резюме сертифікованих студентів у базі даних IBM сприяє реалізації молодих талантів. Для студентів, що володіють хоча б одним сертифікатом IBM, діє спеціальна програма, що одержала назву Student Opportunity System. Програма дозволяє студентам акредитованих навчальних закладів в усьому світі безперешкодно розміщувати свої резюме на Web-сайті віртуального центру зайнятості, доступного для тисяч клієнтів і бізнесів-партнерів IBM в усьому світі. У результаті роботодавці можуть знаходити й наймати на роботу студентів, що володіють навичками в області технологій і програмних продуктів IBM.

Вітаємо перерахованих нижче студентів медичного факультету з отриманням іменних сертифікатів IBM!

Фісенко Анастасія, Чан Діана, Дегтярьов Олександр, Домбург Іван, Соломахіна Ганна, Щербаченко Анастасія, Павлушко Віолетта, Логвиненко Анастасія, Бондаренко Софія, Довгань Владислава, Петрунько Артур, Чирюкін Владислав, Меламед Олена, Шевченко Валентина, Єськова Катерина, Грибачьова Світлана, Гріценко Ілона, Ткачьова Катерина, Гостєва Юлія, Тарнополь Інна, Абдел Ваххаб О. Дж., Цьоміна Аліна, Віноградова Анастасія, Ісаєва Ярослава, Гетманець Аліна, Орлова Маргарита, Семешина Альона