Новини

20 травня 2024 року

Перелік місць та спеціальностей підготовки в інтернатурі для рейтингового розподілу випускників у 2024 році

Перелік місць та спеціальностей підготовки в інтернатурі для рейтингового розподілу випускників у 2024 році

.

У відповідь на лист Міністерства охорони здоров’я України від 17.05.2024 р. № 22-04/20615/2-24 про надання інформації щодо місць для підготовки в інтернатурі (в розрізі спеціальностей, місць практичної частини та місць освітньої частини підготовки в інтернатурі) для рейтингового розподілу випускників медичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна у 2024 році публікується перелік пропозицій Міністерства охорони здоров’я.

Для випускників 2024 року, які навчалися за державним замовленням, пропонується обрати спеціальність підготовки в інтернатурі та базу стажування (заклад охорони здоров’я) з наявних 90 пропозицій Міністерства охорони здоров’я України. Зауважимо, що відповідно до оновленої редакції Положення про інтернатуру, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 22.06.2021 р. № 1254, у 2024 році у рейтинговому розподілі на навчання в інтернатурі за державним замовленням можуть брати участь і випускники, які навчалися в магістратурі за кошти фізичних та юридичних осіб (за контрактом).

Детальна інформація щодо порядку розподілу на навчання в інтернатурі у 2024 році для всіх категорій випускників 2024 року та попередніх років буде надана під час загальних зборів (місце, дата та час проведення зборів будуть анонсовані найближчим часом, слідкуйте за анонсами).

З переліком пропозицій Міністерства охорони здоров’я України щодо місць підготовки в інтернатурі за державним замовленням у розрізі спеціальності підготовки та бази стажування лікарів-інтернів можна ознайомитись за посиланням.