Новини

28 червня 2023 року

Каразінську школу невідкладної та тактичної медицини сертифіковано Американською колегією хірургів та Міністерством оборони США

Каразінську школу невідкладної та тактичної медицини сертифіковано Американською колегією хірургів та Міністерством оборони США

28 червня 2023 року Каразінську школу невідкладної та тактичної медицини сертифіковано у якості провайдера всесвітньо відомої програми невідкладної допомоги при кровотечах «STOP THE BLEED», яка є компонентом підготовки екстрених медиків, військових медиків та осіб немедичних спеціальностей. Програма «STOP THE BLEED» розроблена Американською колегією хірургів та зареєстрована у якості торгової марки Міністерства оборони США та Національної агенції охорони здоров’я США.

Інструктори Каразінської школи невідкладної та тактичної медицини Іван РУДАС, Владислав ГВОЗДЬ та Сусанна АКСЕНКОВА сертифіковані Американською колегією хірургів та отримали офіційні звання інструкторів курсу «STOP THE BLEED».

Таким чином, Каразінський університет став університетом, який має сертифікацію та може офіційно видавати сертифікати «STOP THE BLEED». Найближчим часом програму «STOP THE BLEED» буде запропоновано слухачам у якості окремого одноденного освітнього заходу або у якості компоненту вже відомого для університетської спільноти та харків’ян Каразінського тренінгу «Надання домедичної допомоги на місці подій». Слідкуйте за анонсами та ставайте кращими щодня з Каразінським!