Новини

20 березня 2021 року

Кубок декана медичного факультету з мініфутболу

Кубок декана медичного факультету з мініфутболу

20 березня 2021 року на базі спортивного комплексу Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна «Уніфехт» проведено Кубок декана медичного факультету з мініфутболу серед студентських команд. Захід, проведений при підтримці та за ініціативою декана медичного факультету, д. мед. н., проф. І. В. Белозьорова, за чотири роки встиг стати традиційним та став очікуваною подією на факультеті. Серед глядачів та вболівальників були декан медичного факультету, д. мед. н., проф. І. В. Белозьоров, проректор з науково-педагогічної роботи Каразінського університету, к. держ. упр., доц. А. В. Бабічев, заступник декана медичного факультету з виховної роботи, к. мед. н., доц. К. Е. Шамун, викладачі та студенти факультету, запрошені гості.

Участь у цьогорічних змаганнях взяли вісім студентських команд, сформованих студентами - громадянами України та іноземними студентами медичного факультету, тому захід можна вважати традиційно інтернаціональним.

В ході турніру переможцями стала команда «Шостий курс» з числа студентів – громадян України, яка йшла до цієї перемоги чотири роки та змогла у фінальному протистоянні перемогти команду «Ашгабад», яка посіла почесне друге місце. Спортивний азарт, тепла і дружня атмосфера, спілкування на різні теми та крутий відпочинок стали основним мотивом змагань, у яких перемогла дружба.

Участь у нагородженні призерів змагань взяли декан медичного факультету, д. мед. н., проф. І. В. Белозьоров та проректор з науково-педагогічної роботи, к. держ. упр., доц. А. В. Бабічев. Вітаємо переможців та учасників цьогорічних змагань та бажаємо майбутніх перемог у спорті та навчанні!


Фотозвіт з заходу: