Новини

30 жовтня 2019 року

Чергове засідання в рамках проекту «Neurological control»

Чергове засідання в рамках проекту «Neurological control»

17 жовтня 2019 року відбулося чергове засідання в рамках освітнього проекту "Neurological control". Захід був організований представниками ГО "Української медичної студентської асоціації" в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна, в рамках роботи комітету “Медична освіта (SCOME)”, на базі ДУ "Інститут неврології, психіатрії та наркології НАМН України", за підтримки кафедри клінічної неврології, психіатрії та наркології Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, в рамках університетської програми «Здоров'я студентів».

Студенти отримали змогу розібрати клінічні випадки пацієнтів з хворобою Вільсона-Коновалова та розсіянного склерозу, основні аспекти лікування, а також відпрацювати практичні навички.

Команда UMSA-Karazin висловлює подяку д.м.н., проф., провідному науковому співробітнику ДУ «Інститут неврології, психіатрії та наркології НАМН України» Івану Костянтиновичу Волошину-Гапонову та молодшому науковому співробітнику, лікарю-нейрохирургу Дагеру Насіфу Ільясу за підтримку в реалізації проекту та бажання ділитися своїм досвідом та знаннями зі студентами!