Новини

6 травня 2019 року

Викладачі та студенти медичного факультету – організатори форуму «Вакцинація – крок до захисту»

Викладачі та студенти медичного факультету – організатори форуму «Вакцинація – крок до захисту»

24 квітня 2019 року в студентському клубі Каразінського університету «Karazin Student Hall» відбувся форум "Вакцинація - крок до захисту". Макаренко Валентина Дмитрівна, к.м.н., доцент кафедри педіатрії Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна виступила в ролі спікера та пояснила учасникам форуму, що відбувається в організмі після вакцинації. Усім сподобався творчий підхід спеціаліста - у віршованій формі інформація сприймалася чудово.

Організатором форуму "Вакцинація - крок до захисту"стала студентка медичного факультету Таїсія Сазонова спільно зі студентами Харківського національного медичного університету Іриною Нечипорук, Кирилом Дегтярем та Дарією Малаховою в рамках реалізації проекту “4vaccine”. Проект реалізується UNICEF Ukraine та Фонд "Професійний розвиток Харкова" за підтримки Європейського Союзу

Перша частина була присвячена проблемі стрімкого підвищення захворюваності на кір в Україні та Харкові, також учасників ознайомили з тим, які бувають вакцини, про їх склад та механізм дії.

Заключна частина форуму була присвячена фактам, які підтверджують, що вакцини не викликають аутизм та не є причиною смертельних випадків. Після цього команда поділилась з аудиторією подальшими кроками реалізації проекту.


Фотозвіт з заходу: