Новини

22 жовтня 2018 року

Акція «Розфарбуй жовтень в рожевий»

Акція «Розфарбуй жовтень в рожевий»

18 жовтня 2018 року у Харківському національному університеті імені В. Н. Каразіна відбулася акція "Розфарбуй жовтень в рожевий", присвячена дню боротьби з раком молочної залози. Захід був організований командою локального представництва Української медичної студентської асоціації (UMSA) за підтримки Студентського наукового товариства медичного факультет, Профкому студентів Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна в рамках програми «Здоров'я студентів».

Акція «Розфарбуй жовтень в рожевий» - перша акція в рамках проекту жіночого здоров'я «Здорова жінка - здорова нація!».

Головною метою заходу стало підвищення інформованості про профілактику, факторах ризику, а також важливості самообстеження для ранньої діагностики захворювання. Бажаючі отримали зручну, структуровану інформацію про методи самообстеження, а також дізналися від організаторів, де можна пройти безкоштовне обстеження, консультацію мамолога та мамографію.

Команда UMSA-Karazin висловлює подяку за допомогу в організації акції активним учасникам: В. Шепель, О. Делич, К. Стоказ, Ю. Жадан, Т. Сазонової, С. Гегії, В. Давидок, А. Серобян та Л. Харченко.


Фотозвіт з заходу: