Новини

26 квітня 2018 року

Викладач медичного факультету – член журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Біологія» та голова журі напряму «Генетика»

Викладач медичного факультету – член журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Біологія» та голова журі напряму «Генетика»

18-20 квітня 2018 року професор кафедри акушерства і гінекології медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, д. біол. н. Олена Михайлівна Федота взяла участь у роботі журі ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади для студентів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації з навчальної дисципліни «Біологія» як голова журі з напряму «Генетика» у Миколаївському національному аграрному університеті згідно п. 4.2 наказу Міністерства освіти і науки України від 06.12.2017 року № 1572 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017/2018 навчальному році».

Під час спілкування з колегами та студентами професор О. М. Федота прочитала студентам дві лекції з актуальних питань сучасної генетики. Ректор Миколаївського національного аграрного університету академік НААН України В. С. Шебанін, поряд з щирою вдячністю за роботу, висловив надію на подальшу плідну співпрацю між медичним факультетом Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та Миколаївським національним аграрним університетом.