Новини

20 квітня 2018 року

Студенти медичного факультету – учасники Всеукраїнської студентської олімпіади з медичної генетики

Студенти медичного факультету – учасники Всеукраїнської студентської олімпіади з медичної генетики

16-18 квітня 2018 року студенти медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з медичної генетики, яку було проведено на базі Харківського національного медичного університету. Формат олімпіади передбачав аналіз каріотипів хворих із спадковими хворобами, а також вирішення цікавих генетичних завдань. До складу журі олімпіади увійшли досвідчені лікарі-генетики, викладачі медичних освітніх закладів, керівники науково-практичних гуртків та головні лікарі генетичних клінік.

Медичний факультет на олімпіаді представили студенти 5 курсу Олімджон Кодіров, Анастасія Віноградова та Аліна Цьоміна, які були підготовлені до олімпіади профеесором кафедри акушерства та гінекології, д. біол. н., проф. О. М. Федотою. Після закінчення олімпіади студенти відвідали лабораторії медико-генетичного центру, взяли участь у культурній програмі з відвідуванням визначних місць м. Харків.

Адміністрація та науково-педагогічний колектив медичного факультету вітає наших студентів з вдалим виступом на олімпіаді та бажає їм майбутніх успіхів у навчанні!


Фотозвіт з заходу: