Новини

27 листопада 2017 року

Урочисте святкування 95-тиріччя ДУ «Інститут охорони здоров’я дітей та підлітків НАМН України»

Урочисте святкування 95-тиріччя ДУ «Інститут охорони здоров’я дітей та підлітків НАМН України»

18 листопада 2017 року ДУ «Інститут охорони здоров'я дітей та підлітків НАМН України» (ІОЗДП) відсвяткував своє 95-річчя. ІОЗДП на протязі всього періоду існування відродженого медичного факультету є клінічною базою кафедр педіатрії, гігієни та соціальної медицини. На урочистостях були присутні провідні науковці, лікарі, представники обласної державної адміністрації та обласної ради, керівники районних адміністрацій. У рамках ювілею колективу ІОЗДП були врученні грамоти, подяки, знаки пошани.

ІОЗДП вже понад століття опікується здоров’ям дітей не тільки Харкова та області, але й усієї країни. Висококваліфіковані лікарі та медичний персонал, провідні науковці Інституту роблять усе можливе аби молоде покоління зростало здоровим й надалі.

У рамках міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні питання фізіології, патології та організації медичного забезпечення дітей шкільного віку та підлітків. Проблемні питання коморбідних станів у дітей та підлітків» відбулися 2 майстер-класи:

  • "Методика кваліметричної оцінки інформаційного та інноваційного ресурсів науково-дослідної роботи" (дозволяє виявити переваги та недоліки НДР, розширити можливості трансферу наукових розробок у практику, підвищити якість створення наукових документів);
  • "Підходи до психологічного супроводу дітей з хронічною соматичною патологією в умовах стаціонару" (практичні поради та узагальнення практикуючого психолога, кандидата психологічних наук Олени Кирилової).

Фотозвіт з заходу: