Новини

29 травня 2017 року

І студентська науково-практична конференція «Перспективи та сучасні тенденції розвитку клінічної вірусології»

І студентська науково-практична конференція «Перспективи та сучасні тенденції розвитку клінічної вірусології»

26 травня 2017 року кафедрою загальної та клінічної імунології та алергології медичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна проведено І студентську науково-практичну конференцію «Перспективи та сучасні тенденції розвитку клінічної вірусології». У конференції взяли участь 15 студентів 2, 4 та 5 курсів медичного факультету україно- та англомовної форми навчання. У якості слухачів на конференції були присутні студенти 2-6 курсів факультету та викладачі декількох кафедр.

Під час конференції студенти виступили з доповідями, що були присвячені найгострішим питанням сучасної вірусології. Конференція проходила за головуванням завідувача кафедри загальної та клінічної імунології та алергології, д. мед. н., проф. М. М. Попова. Всі доповідачі продемонстрували високий рівень володіння матеріалом, а теми доповідей викликали не аби який інтерес у слухачів. Проф. М. М. Попов у своїй промові зазначив, що за студентами-учасниками конференції майбутнє української медичної науки та окремо відмітив високий рівень доповіді студенток А. Кривцової (ВІ-513) та Ю. Майстренко (ВІ-405), яка була присвячена вірусному онкогенезу та шляхам вирішення проблеми.

Колектив кафедри загальної та клінічної імунології та алергології висловлює подяку всім учасникам конференції та сподівається на зустрічі на майбутніх наукових заходах!

Сертифікати учасників конференції у електронному вигляді можна завантажити за посиланням.

Матеріали доповідей конференції доступні за посиланням.


Фотозвіт з заходу: