Новини

23 березня 2017 року

Жіноча команда медичного факультету – переможець змагань з баскетболу за програмою 67 студентської Спартакіади

Жіноча команда медичного факультету – переможець змагань з баскетболу за програмою 67 студентської Спартакіади

Жіноча команда медичного факультету вдало виступила у змаганнях з баскетболу 3 х 3 та посіла перше місце за програмою 67 студентської Спартакіади Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна 2016-2017 року.

Команда у складі студенток медичного факультету Валерії Сахно (капітан), Анни Назаренко, Вероніки Шепель, Яри Шахван під керівництвом тренера, старшого викладача кафедри фізичного виховання та спорту Наталі Іванівни Чучи та представника команди, старшого викладача кафедри фізичного виховання та спорту Наталі Геннадіївни Корчевської продемонструвала високий рівень підготовки та захоплюючий рівень гри.

На змаганнях були присутні та вболівали за наших дівчат декан медичного факультету, д. мед. н., проф. І. В. Белозьоров, заступник декана з виховної роботи з іноземними студентами, к. мед. н., доц. К. Е. Шамун та завідувач кафедри хірургічних хвороб, оперативної хірургії та топографічної анатомії, к. мед. н., доц. О. М. Кудревич.

Науково-педагогічний колектив, адміністрація та особисто декан медичного факультету, д. мед. н., проф.І. В. Белозьоров висловлюють вдячність за гідне представлення факультету в рамках Спартакіади, щиро вітають переможець та тренерів з значним досягненням та бажають подальших успіхів у спорті та навчанні!


Фотозвіт з заходу: