Новини

16 квітня 2016 року

Студенти медичного факультету – учасники Всеукраїнської студентської олімпіади з «Мікробіології, вірусології та імунології»

Студенти медичного факультету – учасники Всеукраїнської студентської олімпіади з «Мікробіології, вірусології та імунології»

7-8 квітня 2016 року у Національному медичному університеті імені А. А. Богомольця на кафедрі мікробіології, вірусології та імунології відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Мікробіологія, вірусологія та імунологія». Олімпіада складалася із двох турів. Перший тур (теоретичний) передбачав оцінку теоретичних знань студентів. Конкурсні завдання І туру включало 5 запитань з різних розділів дисципліни. У ІІ турі (практичному) студенти змагалися, вирішуючи ситуаційні завдання, самі фарбували, мікроскопіювали та аналізували бактеріальні препарати. Переможців журі визначало у власному заліку за сумарній кількістю балів за обидва тури Олімпіади.

Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна представляли студенти 3 курсу Фьодорова Юлія, Вадим Літвінов та Ірина Неродик.

«Світле та тепле місто Київ залишив лише позитивні емоції», – кажуть учасники. «Хочеться повернутися ще раз та показати кращий результат. А нові знайомства та море вражень – це приємний подарунок до кожної подібної поїздки».


Фотозвіт з заходу: